Ervaringen

 

Heeft u ook een ervaring met UitvaartCompact?

Dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag.  Het was precies wat we wilden: een ruime “huiskamer” om met 21 mensen afscheid te nemen van mijn tante. Nogmaals dank!

De heer H. – december 2018

In een besloten familiekring hebben wij afscheid genomen van onze zoon. Wij kijken terug op een hele bijzondere gebeurtenis en zijn het personeel van PC Uitvaart dankbaar voor hun hulp en diensten. Alles zo met respect. Ook de aanwezige familie was onder de indruk. Nogmaals onze dank hiervoor!

Familie W. – oktober 2018

Het is prettig om alles zelf te kunnen regelen. Het geeft het gevoel dat op deze manier de kosten in het redelijke blijven. De verzorging en aankleding van de overledene overtrof mijn verwachtingen. Ik zelf was niet in staat kleding te leveren, maar het was prachtig opgelost. Het zaaltje, de aankleding, de plek van de overledene en het kamerscherm waren voor ons gezelschap precies goed. Voor ons was de ruimte om afscheid te nemen prima. Ook de koffie en thee bevielen. 

juli 2018

Zeer correct en menselijk. Tijdens deze verdrietige ervaring heb ik echt steun gevonden bij de mensen die mijn tante overbrachten. Alle lof aan hun!

juli 2018

De uitvaart was heel goed geregeld. De medewerkers met wie wij contact hadden met betrekking tot het afleveren van de kleding, waren heel begripvol en professioneel. Het was heel fijn dat men meedacht bij een aantal specifieke wensen van ons. Hele prettige medewerkers. Wij willen ze graag bedanken en complimenteren voor hun dienstverlening.  

juli 2018

De website heeft een betrouwbare uitstraling en de prijs was goed. 

juli 2018

Wij waren zéér tevreden en vinden het belangrijk dat te laten weten.

Familie Van A. – juli 2018

Mijn moeder was slecht verzekerd en ik wilde een eenvoudige en niet al te dure uitvaart. Alles ging netjes en snel. Men kan de kosten meteen online voldoen en dat is makkelijk. In vergelijking met andere uitvaartverzorgers is de prijs laag, maar desondanks is er toch een nette uitvaart.

Mevrouw F.E. – juni 2018

Mijn moeder wenste een zeer eenvoudige uitvaart en met UitvaartCompact waren tevens de kosten voor ons (familie) te overzien op deze wijze. Heel goed verzorgd, lieve mensen!

Mevrouw K. – mei 2018

Wij hebben al van jullie diensten gebruik gemaakt en waren daar uitermate tevreden over.

Mevrouw C. – april 2018 

Veel waar voor het geld. Uiterst professionele begeleiding door zeer gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Hele goede begeleiding door personeel in de aula. Proficiat! Overige familieleden zullen een dergelijke uitvaart zeker door u laten uitvoeren. Het was voor hen ongelooflijk een dergelijke uitvaart voor deze kosten te kunnen uitvoeren.

De heer Van V. – april 2018 

Zeer nette mensen! De verzorging van mevrouw was goed verzorgd en ik ben er zeer tevreden over. We hadden genoeg tijd om nog afscheid te nemen. 

De heer De G. – maart 2018

Ik vind jullie service echt bijzonder voor mensen met een kleine verzekeringspolis of zelfs zonder…
Op het moment van overlijden van mijn moeder was ik in Dubai (daar woon ik). De begrafenis heb ik online geregeld. De kleding moest nagebracht. Ik had wat vragen. Bij elk telefoontje trof ik lieve mensen, die je vriendelijk te woord staan en vragen beantwoorden.
Op de dag van het afscheid was de gastvrijheid fijn. De begeleiding was bijzonder respectvol. De medewerkers waren lief, de ruimte oké en de tijd was ook prima. Een uurtje was goed.
Al met al ben ik meer dan tevreden! Ondanks dat dit een ‘budgetuitvaart’ was heb ik dat nooit zo gevoeld. Het was allemaal kloppend. En juist omdat je op deze manier zelf de regie krijgt was het goed. Ik denk dat heel veel mensen, heel veel teveel betalen voor eenzelfde service.

Mevrouw S.  – december 2017

Heel veel begrip en respect voor de familie en de overledene. Ik ben tevreden en zou het zo overdoen bij Uitvaart Compact.

De heer O. – november 2017

Het personeel op de uitvaartlocatie was geweldig. De ruimte was prachtig. Gastvrijheid perfect. Niets dan lof!

Mevrouw O. – september 2017

Mijn vader lag op sterven en samen hebben we UitvaartCompact van te voren geregeld. Een week later overleed hij. Het was fijn dat alles toen geregeld was.

Juli 2017

Gewoonweg een 10. Dank.

Mevrouw G. – mei 2017

Alles is werkelijk prima en in volkomen harmonie verzorgd. De dame die bij de ontvangst aanwezig was, heeft ons allemaal uiterst vriendelijk ontvangen.

De heer B. – april 2017

De echtgenoot van de overledene had zijn uitvaart via UitvaartCompact geregeld. Zijn echtgenote wilde het ook zo. Het was haar wens om de uitvaart ook zo te laten plaatsvinden. We vonden het persoonlijk.

De heer Van D. – maart 2017

Mijn man en ik willen geen uitvaart en hebben daarom voor UitvaartCompact gekozen. We zijn tevreden. Ga zo door!

Mevrouw Z. – maart 2017

Wij en de overledene wilden een eenvoudige uitvaart zonder poespas.

De heer F. – maart 2017

Wij zijn zeer tevreden over hoe mijn schoonvader is opgehaald. De mensen namen alle tijd voor ons en alles is in goed overleg gedaan. Hierbij onze dank. 

Mevrouw N. – februari 2017

Tijdens de begrafenis deden de dragers het heel mooi. Perfect.

Februari 2017

Vol lof over de hele gang van zaken. Respectvol!

De heer en vrouw P. – februari 2017

Ik was blij met deze mogelijkheid om zelf ene uitvaart te kunnen regelen, binnen het budget van mijn ouders. Een prachtig product. Fijn dat de mevrouw van PC Uitvaart me daarvan op de hoogte bracht. 

De heer A. – januari 2017

Tip-top geregeld. Helemaal fijn. Veel dank!

Mevrouw T.W. – januari 2017

Alles netjes afgehandeld. Bij vragen waren jullie zeer duidelijk met antwoorden. Ben zeer tevreden.  

December 2016

Wij waren zeer tevreden over hoe alles verlopen is. Ook tijdens het uurtje in het crematorium voelden wij ons zeer welkom. Hartelijk dank namens ons allen.

Mevrouw De J. – november 2016

Bedankt voor de goede zorgen.

De heer D.C. – november 2016

Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X
E-mail ons

Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


X
Terugbelverzoek

Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer