Ondanks het beperkte budget hebben we op een hele mooie en intieme wijze afscheid kunnen nemen van mijn broer. Zoals een van de aanwezigen zei: “Misschien nog wel mooier dan bij een ‘normale’ afscheidsdienst.” Het ligt er natuurlijk wel aan hoe je er zelf invulling aan geeft.

Oktober 2016

Ik was zeer tevreden over afscheidsmoment in crematorium. Uw medewerkers waren zeer vriendelijk.

Meneer Koll – Oktober 2016

Dank aan de meneer die ons hielp om de crematie te regelen. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam en ontvangt een dikke pluim. Mede door hem hebben we het overlijden een mooi plekje kunnen geven.

September 2016

Alles is prima geregeld, netjes, gepast en met heel veel respect

Mevrouw Zeil – september 2016

Het contact met UitvaartCompact waardeerden wij zeer. In alle gevallen waren de medewerkers zeer geduldig en voorkomend. En allervriendelijkst!

De heer Evers – augustus 2016

Wij waren zeer tevreden

Mevrouw Bosman – juni 2016

“Mijn vader is een echte levensgenieter en heeft ons, zijn kinderen, de kunst van het genieten geleerd. Hij zegt daarom altijd dat hij geen uitgebreide begrafenis wil. Mijn vader wil dat mijn zussen en ik met het geld voor zijn begrafenis met onze gezinnen op vakantie gaan. Zijn enige eis is dat we daar een borrel op hem drinken. Bij UitvaartCompact is de uitvaartdienstverlening tot de essentie beperkt. Voor de vaste lage prijs van € 1900,- heeft mijn vader een eenvoudige begrafenis, maar wel met respect en een goede herinnering voor ons, de nabestaanden. En wij drinken van de rest van het geld in de zon een borrel op zijn nagedachtenis.”

De heer R. Thomassen

Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg

Mevrouw Meijer – april 2016

De uitvaart was prima en correct verlopen. Tevens bedankt voor de extra kopieën van de Akte van Overlijden.

De heer Verbeek – januari 2016

“Op dit moment hebben wij niet de financiële middelen om voor een uitgebreide traditionele begrafenis te kiezen met maatwerkafspraken. Gelukkig biedt UitvaartCompact ons de mogelijkheid te kiezen voor een eenvoudige begrafenis. Onze wens om thuis opgebaard te worden, wordt gerespecteerd. Zo kunnen wij in eigen omgeving afscheid nemen. UitvaartCompact biedt ons ook een plaats in een algemeen graf met een eenvoudig gedenkteken.”

De heer en mevrouw De Tuinen

Prima gedaan, complimenten!

De heer Van der Velde – november 2015

Mede dankzij u, hebben wij met een warm gevoel afscheid kunnen nemen van mijn moeder.

Mevrouw Scholten – augustus 2015

Ik werd direct geholpen en alles was snel geregeld

De heer Postema – april 2015

“Mijn moeder is enig kind en door omstandigheden heeft zij geen directe familie meer. Ze heeft ook niet veel vrienden en kennissen. Wanneer zij overlijdt, zijn er niet veel mensen die ik kan uitnodigen. Ik wil de crematie daarom bescheiden houden en intiem, met de paar mensen die haar goed kennen. UitvaartCompact biedt mij een traditionele uitvaartverzorging die tot de essentie is teruggebracht voor een vaste lage prijs. Mama krijgt een respectvolle uitvaart. Na de crematie kan ik met de aanwezigen bij mij thuis koffie drinken.”

Mevrouw T. Theuns

 

Het personeel was erg vriendelijk en dacht goed mee. De ruimte was erg mooi en het bloemstuk ook.

Mevrouw De Wit – december 2014

Deel uw ervaring

Heeft u ook een ervaring met UitvaartCompact die u graag wilt delen? Mail deze naar info@uitvaartcompact.nl of vul onderstaand formulier in.