Hoe werkt het?
Online regelen

Simpel en snel online geregeld

 

UitvaartCompact is de eerste aanbieder van online uitvaarten in Nederland. Met ons regelt u gemakkelijk een professionele uitvaart, gewoon zelf via internet. Start het bestelproces, beantwoord de vragen en maak het eindbedrag over. Zo snel en simpel is het!

Zelf online uw eigen uitvaart regelen, zonder uitvaartleider

Wilt u een begrafenis of crematie van UitvaartCompact? Dan kunt u alles online regelen. Een bezoek van een uitvaartondernemer is niet nodig. U hoeft niet te wachten op een afspraak, nergens naartoe en geen extra keuzes te maken uit tientallen opties. U regelt alles zelf. Met onze vaste lage prijzen weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u uw keuze kunnen maken uit begraven of cremeren? Kies dan het uitvaartpakket dat bij u past en klik op ‘Nu regelen’. Volg de stappen in het bestelproces en binnen enkele ogenblikken heeft u de uitvaart zelf online geregeld!

Bij telefonisch regelen rekenen wij € 100 administratiekosten.

bejaard echtpaar hulp computer

Telefonisch kan ook!

Regelt u liever telefonisch uw UitvaartCompact Basis of Essentie? Bel ons op 0800 – 580 75 75 (gratis).

Wij nemen graag het bestelproces met u door en geven toelichting waar u wenst. Na afloop kunt u meteen het totaalbedrag betalen. Voor een telefonische aanmelding nemen wij alle tijd. Telefonisch regelen kan voor alle uitvaarten. Zowel voor nu als voor later en voor uzelf als voor iemand anders.

 Let op: pas overleden? Voorkom extra kosten

Is een dierbare overleden die gebruik wil maken van UitvaartCompact? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Indien de overledene zich bij een instantie bevindt (bijvoorbeeld in het ziekenhuis, verzorgingshuis of mortuarium) worden er verblijfskosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan verschilt per organisatie. Voor de eerste 24 uur vergoedt UitvaartCompact de verblijfskosten, maar daarna worden deze aan u doorberekend.

Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0800 - 580 75 75 (gratis)