Hoe werkt het?
Depositofonds

Persoonlijke depositorekening bij vooraf vastleggen

 

Wilt u alvast een uitvaart regelen voor in de toekomst? Bijvoorbeeld voor uzelf of voor een dierbare. Dat kunt u dat nu direct, zelf online doen. Kies voor een begrafenis of crematie, klik op ‘Nu regelen’ bij het gewenste uitvaartpakket en volg het bestelproces.

Bij het vooraf regelen legt u uw wensen vast. Aan het eind van het bestelproces krijgt u een overzicht met de totaalkosten. Deze kunt u direct betalen. Omdat de uitvaart in de toekomst plaatsvindt, storten we het door u betaalde bedrag op een Groei depositorekening van PC Uitvaart Deposito. Regelt u zelf online de uitvaart, dan krijgt u direct € 75,- korting op het totale bedrag.

Jaarlijks overzicht én rente

De Groei depositorekening komt op naam te staan van degene voor wie u de uitvaart regelt. Hiervoor zijn de algemene voorwaarden van PC Uitvaart Deposito van toepassing. Dit houdt in dat het bedrag gereserveerd is voor een uitvaart die wordt uitgevoerd door UitvaartCompact of PC Uitvaart begeleiding. De rekeninghouder ontvangt rente over het gestorte bedrag en jaarlijks per post een overzicht van het totaalbedrag. Mocht de prijs voor de gewenste uitvaart van UitvaartCompact prijswijzigingen doormaken, dan zijn de kosten van de uitvaart op het moment van overlijden van de rekeninghouder leidend. Is de prijs voor de gewenste uitvaart van UitvaartCompact op het moment van overlijden hoger dan het reeds betaalde bedrag, inclusief de gespaarde rente? Dan dient het verschil te worden aangevuld. Zijn de kosten op het moment van overlijden lager dan het bedrag dat u destijds heeft betaald? Dan gaat de overwaarde, inclusief de gespaarde rente, naar de nabestaanden.

 

Geheel naar wens

Breekt het moment van de uitvaart aan, dan voeren wij al uw wensen uit, zoals vastgelegd. Mochten de uitvaartwensen door de jaren heen zijn gewijzigd, dan is het gereserveerde bedrag op het depositofonds ook inzetbaar voor een meer uitgebreide uitvaart bij PC Uitvaart Begeleiding. Ook kunt u een Basis-uitvaart wijzigen naar een Essentie-pakket of andersom. Wel dient u bij het uitbreiden van de uitvaart rekening te houden met extra kosten.

Hoed uitvaartbegeleider
Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0800 - 580 75 75 (gratis)
Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X
E-mail ons

Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


X
Terugbelverzoek

Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer