Hoe werkt het?
Uitvaartpakketten

Welk uitvaartpakket past bij u?

 

De kosten van een uitvaart zijn gemiddeld al gauw € 5000,-. Bij UitvaartCompact bent u een stuk voordeliger uit dankzij onze samengestelde uitvaartpakketten. Wij bieden 2 uitvaartpakketten aan: UitvaartCompact Basis en UitvaartCompact Basis+. Deze zijn zowel bij een crematie als bij een begrafenis beschikbaar. U kiest zelf het pakket dat bij u past.

UitvaartCompact Basis

Heeft u vooraf al afscheid genomen? Dan is het Basis-pakket wellicht de keuze voor u. Dit pakket omvat alle diensten voor een respectvolle en eenvoudige Basis crematie of Basis begrafenis. Zonder opbaring en afscheidsmoment, maar inclusief kist, verzorgen en kleden, asurn of verstrooiing of juist algemeen graf met gedenkplaatje.

UitvaartCompact biedt al een uitvaart Basis voor slechts € 1350,-.

Regelt u alles zelf online? Dan ontvangt u € 75,- online korting en heeft u al een Basis uitvaart vanaf € 1275,-

UitvaartCompact Basis+

Wenst u een nette, eenvoudige uitvaart met opbaring en alle tijd voor een persoonlijk afscheid? Kies dan voor  Basis+ begraven of Basis+ cremeren. Dit pakket biedt naast de basisdiensten ook een afscheidsmoment in de vorm van een opbaring thuis of in één van onze uitvaartcentra.

Een Basis+-uitvaart is al mogelijk vanaf € 1900,- met UitvaartCompact.

Of vanaf € 1825,- met online korting!

boswandeling gezin
Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X
E-mail ons

Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


X
Terugbelverzoek

Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer