Hoe werkt het?
Voor nu of voor later

Regel een uitvaart voor nu of voor in de toekomst

Bij UitvaartCompact kunt u direct een uitvaart regelen voor een dierbare die pas is overleden. Ook is het mogelijk om dit (ruimschoots) van te voren te doen. Zowel voor uzelf als voor een ander.

Voor nu

Is er een naaste overleden en regelt u de uitvaart? Maak een keuze tussen begraven of cremeren en selecteer het Basis-pakket of de uitgebreide variant Essentie. Klik op ‘Nu regelen’ en volg het bestelproces. U krijgt direct de totale kosten in beeld die u meteen kunt betalen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, starten wij de voorbereiding voor een nette, eenvoudige uitvaart naar wens. Lees meer over het online regelen van een uitvaart.

Voor later

Wilt u alvast uw eigen uitvaart vastleggen of voorbereidingen treffen voor een toekomstig overlijden van een dierbare? Regel UitvaartCompact nu alvast voor later. Kies uit begraven of cremeren en selecteer het gewenste uitvaartpakket: Basis of Basis+. Klik op ‘Nu regelen’ en volg het bestelproces.

Regelt u zelf online een uitvaart voor nu of voor later? Dan ontvangt u direct € 75,- online korting!

Persoonlijk deposito

Bij het vooraf regelen legt u al uw wensen vast, waarna u het totaalbedrag kunt betalen. Dit bedrag komt op een persoonlijke AfscheidSparen rekening te staan bij PC Uitvaart Deposito. Breekt het moment van de uitvaart aan, dan staat alles zwart op wit en kan het gespaarde bedrag voor de uitvaart worden gebruikt. Dat biedt rust. Voor u en uw nabestaanden.

Opa kleinzoon vissen

 Let op: pas overleden? Voorkom extra kosten

Is een dierbare overleden die gebruik wil maken van UitvaartCompact? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Indien de overledene zich bij een instantie bevindt (bijvoorbeeld in het ziekenhuis, verzorgingshuis of mortuarium) worden er verblijfskosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan verschilt per organisatie. Voor de eerste 24 uur vergoedt UitvaartCompact de verblijfskosten, maar daarna worden deze aan u doorberekend.