Over ons

 

UitvaartCompact biedt al ruim 10 jaar online uitvaarten en is de eerste aanbieder van online uitvaarten in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij bekend om eenvoudige uitvaarten van hoge kwaliteit, maar voor de laagste prijs. Als onderdeel van PC Uitvaart Begeleiding, maken wij gebruik van de professionele dienstverlening van deze erkende uitvaartorganisatie.

Onderdeel van PC Uitvaart Begeleiding

UitvaartCompact maakt onderdeel uit van uitvaartorganisatie PC Uitvaart (voorheen PC Hooft).
PC Uitvaart Begeleiding verzorgt al ruim 85 jaar stijlvolle uitvaarten geheel naar wens in Noordwest-Holland. Hier is zij een begrip op het gebied van uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen en deposito’s.

 

Professionele dienstverlening

Via UitvaartCompact biedt PC Uitvaart Begeleiding voordelige, eenvoudige uitvaarten die zelf online te regelen zijn, zonder tussenkomst van een uitvaartverzorger. UitvaartCompact maakt gebruik van de professionele dienstverlening en faciliteiten van PC Uitvaart. Lees meer over hoe UitvaartCompact stap voor stap werkt.

 

UitvaartCompact
(onderdeel van PC Uitvaart Begeleiding bv)
Kvk-nr:    34184683
Btw-nr:    8117.96.735.B01

Bloemstuk op doodskist leggen
Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X

  E-mail ons

  Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


  X

   Terugbelverzoek

   Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   Naam
   Telefoonnummer