Over ons
Klachtenbehandeling

Heeft u klachten of suggesties?

 

UitvaartCompact heeft al vele jaren ervaring in de uitvaartbranche. Wij spannen ons 24 uur per dag in voor een goed afscheid van uw dierbaren.

Mocht er onverhoopt iets binnen onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, dan horen wij dat graag van u.

U kunt uw klacht schriftelijk indienen en sturen naar info@uitvaartcompact.nl. U ontvangt een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen krijgt u een inhoudelijke reactie op uw klacht.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht door UitvaartCompact? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel via www.sgc.nl.

 

Evaluatieformulier

Om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden sturen wij onze opdrachtgevers drie weken na de uitvaart een evaluatieformulier per e-mail. Wij horen graag van u en stellen uw mening zeer op prijs. Heeft u een ervaring die u wilt delen, dan kunt u die mailen naar info@uitvaartcompact.nl.


UitvaartCompact maakt onderdeel uit van PC Uitvaart Begeleiding bv en heeft het Thuiswinkel Waarborg.

Laan met bomen westgaarde
Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X
E-mail ons

Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


X
Terugbelverzoek

Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer