Voordelige begrafenis al vanaf € 1800,-

Regel simpel en snel een begrafenis online voor uzelf of voor een ander

Wat kost een begrafenis?

 

Een begrafenis is vaak iets duurder dan een crematie. Een standaard begrafenis kost circa € 5500,-, maar gemiddeld betaalt men al snel zo’n € 8000,- voor een begrafenis. Bij UitvaartCompact kan dat een stuk goedkoper. Wij bieden u een eenvoudige begrafenis al vanaf € 1950,-!

Prijs van de begrafenis kiest u zelf

De kosten van een begrafenis kunnen flink verschillen. Deze zijn afhankelijk van uw wensen en keuzes, maar ook van hoe u de uitvaart regelt. Doet u dit bijvoorbeeld zelf online, zoals bij UitvaartCompact, dan is er geen uitvaartbegeleider nodig. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Zo heeft u al een UitvaartCompact Basis begrafenis voor € 1950,- en het uitgebreidere UitvaartCompact Basis+ begraven met ruimte voor een persoonlijk afscheid voor € 2500,-.

Regelt u alles zelf online? Dan ontvangt u direct € 100,- online korting! 

 

Wat voor een begrafenis wenst u?

De keuze van de kist, het aantal belangstellenden, wel of geen hapjes en drankjes, rouwkaarten, extra afscheidsmomenten, bloemen, rouwstoet, etc. zorgen voor een groot verschil in kosten. Bij een begrafenis komen daar nog extra keuzes bij. Bijvoorbeeld of u kiest voor een algemeen, particulier of familiegraf.

Algemeen, particulier of juist familiegraf?
Bij een algemeen graf deelt u het graf met meerdere onbekende personen. Een particulier graf heeft u voor uzelf en bij een familiegraf deelt u het graf met één of meerdere familieleden. Een algemeen graf is standaard voor 10 jaar en kan daarna niet meer verlengd worden. Een particulier en familiegraf kan voor langere tijd vastgelegd worden en daarna nog worden verlengd. Wel kosten deze graven meer dan een algemeen graf.

Gedenkmonument: grafsteen of gedenkplaatje
Er zal een gedenkmoment bij het graf komen. Bij een particulier graf kunt u hier een grafsteen plaatsen. Bij een familiegraf geldt dat ook of wordt het overleden familielid bijgeschreven op de huidige steen. Bij een algemeen graf wordt een gedenkplaatje ingezet. Ook deze zijn er, net als grafstenen, in verschillende soorten en maten.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw uitvaart bij een uitvaartorganisatie met uitvaartleider?
Doe de test:Wat kost een uitvaart’ op de website van PC Uitvaart.
Bankje Begraafplaats Vredenhof

Goedkope begrafenis met UitvaartCompact

Terwijl een gemiddelde begrafenis circa € 8000,- kost, biedt UitvaartCompact al een professionele budget begrafenis vanaf € 1950,-. Dit is inclusief algemeen graf voor 10 jaar én gedenkplaatje met naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw dierbare. Goedkoper kan niet! Lees hier hoe het werkt.

 

Een voordelige begrafenis regelt u gemakkelijk zelf met UitvaartCompact.