Voordelige crematie al vanaf € 1500,-

Regel simpel en snel een crematie online voor uzelf of voor een ander

Wat kost een crematie?

 

Een standaard crematie kost circa € 5000,-, maar de gemiddelde Nederlander betaalt al gauw € 6500,- voor een crematie. Het totaalbedrag is afhankelijk van de laatste wensen. Bij UitvaartCompact heeft u al een nette crematie voor slechts € 1500,-! Die regelt u zelf online! Zo makkelijk en voordelig kan het.

De kosten van een crematie hangen af van uw wensen

Bij het regelen van een crematie zijn er veel keuzes om te maken. De kist, bloemen, rouwkaarten, advertentie, aantal belangstellenden, plechtigheid, condoleance, hapjes en drankjes, volgwagens, as in een urn of verstrooien en waar? Een uitvaartbegeleider kan u daarbij helpen, maar daar hangt ook weer een prijskaartje aan vast.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw uitvaart bij een uitvaartorganisatie met uitvaartleider?
Doe de test:Wat kost een uitvaart’ op de website van PC Uitvaart.

Een eenvoudige crematie tegen de laagste kosten met UitvaartCompact

Gemiddeld zijn de kosten voor een crematie lager dan die voor een begrafenis. Wilt u de kosten helemaal laag houden en toch een professionele crematie regelen? Kies dan voor UitvaartCompact en regel uw crematie gemakkelijk zelf online. Voor € 1600 heeft u al een eenvoudige crematie. Regelt u alles zelf online, dan krijgt u direct € 100,- korting en betaalt u maar € 1500,-. Goedkoper kan het niet! Wilt u direct een budget uitvaart regelen voor nu of voor later? Lees de uitleg over hoe het werkt.

 

Kies het crematie-pakket dat bij u past

UitvaartCompact heeft 2 uitvaartpakketten samengesteld voor een nette, eenvoudige crematie: Basis en Essentie. Het pakket UitvaartCompact Basis cremeren is geschikt voor als u vooraf al afscheid heeft genomen. Heeft u nog geen afscheid genomen en wilt u hier rustig de tijd voor nemen? Kies dan voor UitvaartCompact Essentie cremeren. Dit pakket is inclusief opbaring thuis of in één van onze crematoria met ruimte voor afscheid.

 

As verstrooien of bewaren?

Beide pakketten zijn inclusief asbestemmig. U kiest zelf wat u met de as doet. Laat u deze door ons verstrooien of haalt u deze op om zelf te bewaren. In dat laatste geval krijgt u van ons een asurn. Dat zit allemaal in de totaalkosten. Deze zijn direct duidelijk. Zo krijgt u geen onaangename verrassingen achteraf.

 

Een goedkope crematie regelt u eenvoudig zelf met UitvaartCompact.

Bloesem strooiveld Westgaarde
kist uit rouwwagen