Voordelige uitvaart al vanaf € 1500,-

Regel simpel en snel een uitvaart online voor uzelf of voor een ander

Wat kost een uitvaart?

 

Een standaard uitvaart kost al gauw € 5000,-, maar gemiddeld besteden Nederlanders zo’n € 7000,- aan het laatste afscheid. Bij UitvaartCompact heeft u al een eenvoudige uitvaart vanaf € 1500,-. Goedkoper kan niet!

De kosten voor een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen

Tijdens een uitvaart is zoveel mogelijk. De totale kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen en de keuzes die u maakt. Wilt u bijvoorbeeld een eenvoudige kist of een luxer model, wel of geen rouwkaarten, komen er veel of weinig belangstellenden, is er een kerkdienst, is er ruimte voor een condoleance en wilt u daar wel of geen consumpties bij? Alles kan, maar wat wilt u?

Bent u benieuwd naar de kosten van uw uitvaart bij een uitvaartorganisatie met uitvaartleider?
Doe de test:Wat kost een uitvaart’ op de website van PC Uitvaart.

Crematie goedkoper dan begrafenis

Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis. Dit wegens de onderhoudskosten en eventuele extra kosten voor een eigen graf of familiegraf en de prijs voor een grafmonument. Lees meer over de kosten van een begrafenis of over de kosten van een crematie.

 

UitvaartCompact biedt zeer voordelige uitvaart

Bij UitvaartCompact heeft u al een begrafenis vanaf € 1950,- en een crematie zelfs al voor € 1500,-. Dat is een heel verschil vergeleken met de gemiddelde kosten van € 7000,- die een Nederlander uitgeeft voor een uitvaart.

Regelt u alles zelf online, dan krijgt u direct € 100,- korting op onze toch al lage prijzen!

 

Gemakkelijk zelf online regelen

UitvaartCompact biedt een professionele uitvaart voor elk budget. Deze kunt u gemakkelijk zelf online regelen, zonder uitvaartbegeleider. Dat scheelt flink in de kosten. Ook maken wij gebruik van complete uitvaartpakketten waardoor u geen lastige keuzes hoeft te maken. U kiest enkel tussen begraven of cremeren en uit het Basis-pakket of Essentie. Vervolgens maken wij alles voor u in orde. Met onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een nette uitvaart tegen de laagste prijs in één van onze uitvaartlocaties.

Liever telefonisch? Dat kan ook. Onze medewerkers helpen u graag.

 

Een voordelige, nette uitvaart regelt u gemakkelijk zelf via UitvaartCompact.

Rouwstoet met rouwwagen
kist met bloemen