Hoe werkt het?
Wat is UitvaartCompact

Een uitvaart die bij u past

 

Een voordelige, complete crematie of begrafenis regelt u gemakkelijk zelf via UitvaartCompact. Dit kan geheel online of telefonisch, zonder bezoek aan huis. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit voor de laagste prijs, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wilt u direct een uitvaart regelen voor een overledene of maakt u alles graag alvast in orde voor een toekomstig overlijden van uzelf of een dierbare? Bij UitvaartCompact regelt u gemakkelijk snel online of telefonisch een complete uitvaart voor nu of voor later.

Welk pakket kiest u?

UitvaartCompact kent 2 uitvaartpakketten: Basis en Essentie. Kies het gewenste pakket, vul uw gegevens in en u krijgt direct de totale kosten in beeld. Deze kunt u meteen betalen, waarna alles direct geregeld is. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen verrassingen achteraf. Telefonisch regelen kan natuurlijk ook. Eén van onze medewerkers helpt u graag.

Regelt u alles zelf online? Dan ontvangt u € 75,- online korting! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Is iemand overleden en wilt u gebruik maken van UitvaartCompact? Bestel het uitvaartpakket van uw keuze dan direct online. Is er van te voren al een UitvaartCompact-uitvaart geregeld, dan belt u het overlijden van uw dierbare aan ons door via 0800 – 580 75 75.  Wij halen de overledene dan op en brengen hem of haar naar één van onze uitvaartcentra waar wij uw naaste verzorgen. Wilt u een thuisopbaring, dan verzorgen wij de overledene in huis. Daarna vindt de uitvaart plaats.

 

UitvaartCompact Stap voor Stap

Kijk voor de uitgebreide uitleg over wat u kunt doen en de werkwijze van UitvaartCompact bij Stap voor Stap.

Bankje begraafplaats Vredenhof
Heeft u vragen?
Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0800 - 580 75 75 (gratis)
Hulp nodig?
Wij zijn nu bereikbaar!
Bel 0800 – 580 75 75
E-mail ons
Terugbelverzoek
X
E-mail ons

Heeft u een vraag of is iets niet geheel duidelijk? Vul onderstand formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.


X
Terugbelverzoek

Wilt u één van onze medewerkers spreken? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer